Contact

Terug naar homepage

Welkom bij het Security Dossier

Deze website geeft een uitgebreid overzicht van de security markt, beschrijft relevante ontwikkelingen van velerlei aard, en is bedoeld voor iedereen die werkt in de security-business, het resellerkanaal en zakelijke eindgebruikers die op zoek zijn naar informatie over de diverse aspecten van security. In de leveranciers- en merkenlijsten zijn de belangrijkste leveranciers van hardware, software en diensten rondom security in de breedste zin van het woord opgenomen.

Naast achtergrond artikelen over de verschillende disciplines binnen de sector vind je op de site ook een agenda van de belangrijkste events, congressen en beurzen aan.

Als je bedrijf een dienst of product levert op het gebied van ICT-security en onverhoopt niet vermeld staat in het dossier, laat het ons dan weten zodat we deze gegevens gratis kunnen publiceren op de website en in de volgende gedrukte uitgave. Wil je je vermelding eruit laten springen of adverteren, kijk dan onder adverteren voor mogelijkheden en tarieven. De redactie van het Security Dossier werkt graag samen met professionals uit de branche en houdt zich aanbevolen voor informatieve content (geen marketingverhalen!), onderzoekspublicaties en white papers. Neem hiervoor – maar ook voor actueel nieuws, persberichten, klant- en/of persevents – contact op met de redactie@sellair.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief

Volg ons op Twitter #datacenterdossier

Like ons op Facebook securitydossier

Contact

Neem voor adverteren, advertorials en betaalde plaatsingen contact op met de sales afdeling van Sellair. Graag sturen we een mediakaart met alle mogelijkheden.

 

Vul het formulier in of stuur een email naar sales@sellair.nl

Sellair bv Arendstraat 41 1223 RE Hilversum Postbus 145 1400 AC Bussum Tel: +31 35 642 3000 www.sellair.nl

=================================================================================================

Over Sellair bv

Sellair is de uitgever van de dossiers: Distributeurs Dossier, Security Dossier, Datacenter & Cloud Dossier en het VoIP Dossier. Sellair onderhoudt de (abonnee)database met ruim 35.000 adressen. Sellair verzorgt daarnaast ook de diensten zoals PR, event-marketing, social media ondersteuning, direct mail campagnes en media producties.

Wie zijn we ?

Sellair BV is een bureau voor media-exploitatie en biedt met een inhoudelijk samenhangend portfolio (print, AV en/of online) een goede propositie aan mediabedrijven, adverteerders en sponsors. Sellair richt zich vooral op uitgeefprojecten binnen ICT, telecom, entertainment, media, lifestyle en leisure. Sellair is een kennis- en netwerkbedrijf dat zich vooral heeft gespecialiseerd in de ICT- en telecombranche. Naast de redactie- en advertentie-exploitatie van de media die wij verzorgen leveren we ook consultancy en diensten voor contentmarketing en crossmediale campagnes in de sectoren waar we actief zijn.

Wat doen we?

Sellair ondersteunt opdrachtgevers onder meer bij:

– content marketing
– redactie exploitatie
– advertentie-acquisitie
– sponsor finding
– joint promotions
– media partnerships
– marktontginning

Sellair opereert in een uitgebreid netwerk waardoor ook de volgende disciplines onder handbereik zijn:

– uitgeefadvies
– uitgeefconcepten en – businessplannen
– cross mediaal denken en doen
– productie-advies pre press
– drukwerkbemiddeling
– database beheer

Contact

Sellair B.V., Arendstraat 41 ,1223 RE Hilversum

Postbus 145, 1400 AC Bussum
Tel: 035 – 642 3000

 

Contact